Skateboarddeal - Evura: 035 5446937

Skateboard Wielen

Skateboard wielen kopen

Skateboard wielen kopen kan bij Skateboarddeal van o.a. Bones, Spitfire, Ricta, Abec11 of Almost. Meer dan 50 verschillende wielsetjes van deze en andere pro skatemerken vindt je in onze shop! De wielen zijn in vele hardheden verkrijgbaar en leverbaar met een wiel diameter van 48mm tot boven de 65mm! Zo vindt je compacte en snel accelererende 50mm tot 54mm wheels voor technical street tricks + allround skateboarding en 54mm of grotere wielen voor Vert / Park / Pool skateboarding. Extra grote cruising skateboard wielen kopen van o.a. Abec11 en OJ met een harde of relaxte soft compound kan hier natuurlijk ook.

Skateboard wielen goedkoop

Skateboard wielen goedkoop kopen kan o.a. met de “starter” wheels van Enuff. Hiermee haal je voordelig skateboard wielen in huis zonder in te leveren op kwaliteit. Als wiel-design niet een grote rol voor je speelt kun je ook overwegen om goedkope skateboard wielen te kopen in een merkloze full-collour blank uitvoering. Deze no-nonsense wielen zijn van hoogwaardige kwaliteit en kosten soms maar de helft van een professioneel merk setje! Blank skate wielen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en vele maten, van 48mm tot 55mm.

Skateboard wielen maat en hardheid

Skateboard wielen kun je bestellen in veel verschillende maten en hardheden. Het juiste type skateboard wiel bepaal je vooral aan de hand van het te verwachten gebruik. Wil je voornamelijk verten (ramp en halfpipe skateboarden), dan kun je het beste grote wielen kiezen in de diameter-range 54 tot 58mm. Wil je juist streeten (Technical / Trick skateboarding) neem dan wat kleinere wielen met een diameter van 50 tot 54 mm. Voor beginnende skateboarders zijn skateboard wielen van rond de 52mm vaak ideaal en allround te gebruiken. De voorkeur voor een bepaalde hardheid van een skateboard wiel is zeer persoonlijk. Harde skateboard wielen rollen snel maar geven weinig grip, soft skateboard wielen bieden veel grip maar rollen trager.

There are no products matching the selection