Skateboarddeal - Evura: 035 5446937

Skateboards

Skateboard kopen

Een professioneel skateboard kopen van Cliché, Solid, Santa Cruz, Darkstar, Almost, Enjoi, Real Anti Hero, Blind, Chocolate, Cliche, Creature en andere topmerken kan bij Skateboarddeal! Meer dan 100 Full-size en Mini / kinder skateboards zijn hier beschikbaar, de keuze is dus reuze ;) Al deze graphic en blank skateboards zijn pre-build, dit betekend dat de skateboards compleet zijn afgemonteerd en direct na het uitpakken zijn te gebruiken. Naast de “standaard” pro skateboards kun je hier Old-skool en Cruiser skateboards kopen.

Skateboard voor beginner kopen

Een skateboard voor beginners kopen kan bij ons natuurlijk ook. Als startende boarder kun je op vrijwel alle boards in een bij jou passende maat los gaan. Je kunt dan ook kiezen voor een extra voordelig Full-size of Mini complete board. De eigenschappen van een duurder skateboard, zoals een extra laag gewicht, de extra sterkte van trucks en deck spelen voor een beginner niet direct een grote rol. Zo kun je als beginner kun je al lekker rollen, freestylen en verten op een “basic” skateboard van Enuff.

Welke skateboard maat aanschaffen

Hoewel de skateboard maat bepaling geen exacte wetenschap is, proberen we je zoveel mogelijk op weg te helpen… Mini skateboards (6.75 - 7.50 inch breed) zijn ideaal voor kids. Kinderen van 6 - 9 jaar raden we een 6.75 - 7.25 inch mini-skateboard aan, skaters van 9 tot 12 jaar kunnen vaak het beste een 7.25 tot 7.50 inch breed mini-skateboard kiezen… Een full-size skateboard (7.5 inch of groter) is ideaal voor alle jongere en volwassen skaters, ouder dan 13 jaar. Full-size boards met een maat van 7.5 tot 8 inch worden voornamelijk voor Street Tricks gebruikt. 7.75 tot 8.25 inch boards zijn zeer geschikt voor pool en park skateboarding. 8.25 inch en bredere boards worden meestal voor verting, pool boarding en cruising gebruikt.

Pre-build complete skateboard bestellen

Alle skateboards op deze pagina zijn completes. Dit betekend dat de skateboards compleet met alle componenten en hardware worden geleverd. Daarbij zijn deze completes, pre-build, dit betekend dat de boards volledig zijn gemonteerd en niet meer in elkaar gezet hoeven worden. Zo is een besteld en ontvangen pre-build complete skateboard ready to ride!

There are no products matching the selection