Skateboarddeal - Evura: 035 5446937

Full-Size Skateboards

Full-size skateboards voor beginnende, gevorderde en pro skateboarders van Anti Hero, Blind, Chocolate, Creature, Enjoi, Real, Santa Cruz zijn bij ons in vele maten verkrijgbaar. Smalle full-size skateboards (7.5 tot 7.8 inch) zijn perfect voor Street / Trick skateboarding. Bredere skateboards, vanaf 7.75 inch, vormen een ideale basis voor Pool / Park / Vert skateboarding. Wil je je skateboard voor verschillende skate disciplines gebruiken, dan is een skateboard in de allround maatrange 7.7 - 7.9 inch aan te raden.

Full-size street skateboard kopen

Wil je een street skateboard kopen voor Trick / Freestyle skating? Dan is een smal full-size skateboard aan te raden. Je kunt dan bijvoorbeeld een skateboard kiezen in de maat-range 7.5 - 7.8 inch. Door het relatief smalle deck is een street skateboard vaak lichter en gemakkelijker te flippen dan een breed (Vert) skateboard. Een Street skateboard kopen kan hier o.a. Anti Hero, Darkstar, Enjoi, Enuff, Girl, Real en Santa Cruz.

Vert skateboard bestellen

Wil je een vert skateboard bestellen en in een pool boarden of los gaan op de ramp in het skatepark? Dan past een full-size skateboard vanaf 7.75 inch waarschijnlijk het beste bij je. Lange skaters (met grote voeten) kunnen vaak het beste een extra breed vert skateboard aanschaffen (bijv. 8.0 inch of breder).

There are no products matching the selection